De werkzaamheden

Loonwerk

Bij loonwerk heeft u vooral tijdens drukke perioden, zoals de oogst van gras en mais, behoefte aan tijdelijk extra hulp. Als trekkerchauffeur kan Bouwmeester Ruurlo u van dienst zijn. Voor het lichtere werk beschikt ons bedrijf over een Fendt 308/90, die eventueel ook voor verhuur ingezet kan worden.

Grondwerk

Bouwmeester Ruurlo is u ook graag van dienst met allerlei werkzaamheden in het grondwerk ten behoeve van weg- en waterbouw en bij het uitgraven van bouwputten. In situaties waarin het grotere materiaal niet ingezet kan worden of in gevallen waar dit niet nodig is, kan Bouwmeester Ruurlo zelf ook met trekker en kipper (inhoud 7 m3) komen.

Sloopwerk

Bouwmeester Ruurlo beschikt over een bus, uitgerust met gereedschappen voor sloopwerkzaamheden. Is het benodigde gereedschap niet standaard in de bus aanwezig, dan zorgen we ervoor dat dit erbij gehuurd wordt. Ook voor de afvoer van sloopmaterialen kan worden gezorgd.


 
Straatwerk

Bij straatwerk werkt Bouwmeester Ruurlo samen met een stratenmaker, die goed is uitgerust met alle benodigde gereedschappen. U kunt er dus vanuit gaan dat uw straatwerk met goede zorg wordt aangelegd. Ook voor advies en levering bent u bij Bouwmeester Ruurlo aan het juiste adres.

Bouwhulp

Heeft u als kleine zelfstandige metselaar, timmerman of installateur een klus die u niet alleen aan kan? Of bent u als bouw-, timmer- of installatiebedrijf op zoek naar een tijdelijke extra kracht met voldoende ervaring? Neem dan gerust een contact op. Bouwmeester Ruurlo is in het bezit van het VCA-basiscertificaat 1 en BHV certificaat.

Het elektrische gereedschap en draagbaar klimmateriaal, zoals trappen, ladders en steigermateriaal, wordt jaarlijks gekeurd door een onafhankelijk bedrijf welke Kema gecertificeerd is. Dit gebeurt volgens de NEN 3140 eisen.

Gereedschap dat aangedreven wordt door een verbrandingsmotor wordt jaarlijks gekeurd en onderhouden door een COM-VCA Keuringsbedrijf®. De VCA-certificering garandeert u dat wij zowel in ons bedrijf als op locatie op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu aan strenge richtlijnen voldoen die jaarlijks worden gecontroleerd.
 

Rioolwerk

Bij een goede reparatie of aanleg van riolering komt meer kijken dan men denkt: grond- en graafwerkzaamheden, kabeltracering, openbreken van vloeren, saneren van oude leidingen, herbestrating, herbeplanting, zorgen voor een juiste afschot en flow, etc. Het is dan ook prettig om te weten dat Bouwmeester Ruurlo u graag van dienst is bij de aanleg en reparatie van uw riolering. 

Overige Werkzaamheden

Bent u benieuwd of Bouwmeester Ruurlo u van dienst kan zijn bij werkzaamheden die niet vermeld staan op deze website? Neem dan gerust eens contact op. We overleggen dan of Bouwmeester Ruurlo deze werkzaamheden voor u kan uitvoeren. We kunnen u bijvoorbeeld ook van dienst zijn bij agrarische werkzaamheden, zoals bijv. melken.

 

Recente werkzaamheden


Klik op een foto om deze groter weer te geven.

Straatwerk fam Vogelezang Ruurlo

Zodebemesten i.s.m. www.baksborculo.nl

Maisoogst loonbedrijf Bretveld 2012

Sloopwerk toilet en hal van de studio van Radio Ideaal